Skechers vierde onlangs het 20-jarig jubileum van zijn stevige Energy-sneaker met metallic hierdoor witte kleurstellingen. Oorspronkelijk gelanceerd in 1999 met koningin Britney Spears uit een jaren 90, is een Skechers Energy een truck de meest iconische silhouetten van het merk. Om het feest voort lo zetten, werkt het schoenenmerk nu samen met Beginning Ceremony aan een exclusieve collectie. De Energy-sneaker heeft een gestapelde rubberen buitenzool en een semi-doorschijnend bovenwerk. Golvende ribbels lopen langs de zijkant met hun rij reflecterende, goedkoop skechers kopen monochrome Skechers 'S'-logo's in het midden van de schoen.

THE PUMA COMPANY helpt Nickelodeon het 30-jarig jubileum van Rugrats lo vieren door een co-branded collectie schoenen en kleding uit te brengen. Een capsule, die in totaal uit zeven stukken bestaat, puma dames sneakers zwart belicht de favoriete personages van fans uit een geliefde animatieserie, en levert uiteindelijk een flinke dosificación nostalgie op voor alle baby's uit de jaren 90. De PUMA The courtroom Rider, die de hentai zet voor het schoenenassortiment, zal beschikbaar zijn inside volwassen maten.

Met het einde van het jaar over een paar dagen, is het debat volop aan de gang above de beste en slechtste sneakers en samenwerkingen truck het jaar. De inspanningen van New Balance dit jaar werden bijzonder geprezen, omdat het een truck de sterkste reeksen samenwerkingen opleverde die de sneakerindustrie had of heeft lo bieden in een lange tijd. Er waren parecido van 990x-opties, variërend truck Todd Snyder tot Wayward Rats en Aimé Leon Dore; Casablanca maakte truck de 327 een sollicitée keuze en de 2002R (die de eerste plaats innam in onze Shoes or boots Editor, Fabian Gorsler's Best of 2021-lijst) new balance nederland sale stal verschillende keren de schijnwerpers.

Terwijl Pharrell Williams en adidas sneakers kopen online reeks Primeknit Famous people klaarmaken, bereidt het coppia een mintgroene NMD Hu voor, die net op tijd voor de feestdagen aankomt. sneaker's kenmerkende Primeknit rechtsboven tot aan een Boost-ondersteunde tussenzool. De footwear houdt vast aan het monochrome thema en voegt een lichtere groene hue toe aan de zilvergespikkelde veters, middenvoetkooi en hielstuk.